Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ενημερωτική συνάντηση για την απολιγνιτοποίηση στη Μεγαλόπολη.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, βρέθηκε την Τετάρτη 22/12/2021, στην Μεγαλόπολη , όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης, κ. Χριστογιαννόπουλο, ενώ παρόντες ήταν ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Βλάσης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος και μέλη της αντιπολίτευσης του δήμου οι κ.κ. Μιχόπουλος, Γιώτης, Κακκαβάς και Κουρής Ηλίας. Επίσης παρόντες ήταν ο κ. Μουσουρούλης, Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, ο πρόεδρος της ΔΕΘHelexpo, Τάσος Τζήκας, με συνεργάτες του και ο πρόεδρος της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ, Θανάσης Ψαθάς.

Ο κ. Παπαθανάσης υπογράμμισε τη σημασία που έχουν τα αναπτυξιακά εργαλεία που θα δώσουν ισχυρά κίνητρα στο Δήμο Μεγαλόπολης και θα συμβάλουν στην σημαντική αξιοποίηση της βιομηχανικής περιοχής για την εγκατάσταση μεγάλων επενδύσεων ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Ο Κωστής Μουσουρούλης αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της συνεργασίας με τη ΔΕΘ στο πλαίσιο του μνημονίου για τη δημιουργία Μεσογειακού Επιχειρηματικού Κέντρου στη Μεγαλόπολη που επιτρέψει τη σύνδεση του μετασχηματισμού του ενεργεικού κλάδου με τη διαφοροποίηση του παραγωγικού μοντέλου για την αξιοποίηση ευρύτερα του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της περιοχής.

Για να παρακολουθήσετε όλη την ενημέρωση πατήστε εδώ.